nenoneno ;)

December 14, 2010

rabu

iki ade g blog sorang awek nie.huhu.
dye post pasal RAHSIA HARI LAHIR WANITA
disebab kan iki lahir 070794 pada hari rabu, iki bace la hari rabu punye ulasan

rabu:
Suka berdendam. Jika ada orang berbuat jahat padanya, dia akan berbuat lebih jahat lagi pada orang itu. Namun dia pandai dalam pergaulan, pandai mengambil hati dan pandai menghargai orang. Suka mementingkan teman dari dirinya sendiri. Berfikiran terbuka, tak pandai simpan rahsia, tidak suka diperintah dalam bekerja. Keputusannya tidak seimbang, kurang pengalaman. Hatinya keras dan tidak mudah termakan pujuk. Hanya orang2 tertentu saja yang tahu melembutkan hatinya. Dalam soal kewangan, dia pandai cari duit tapi tak pandai simpan duit. Cintanya pandang pertama dan rela berkorban kerana cinta.

ahaha.nenoneno.bole percaya kea?

p/s:epi, you rase ade ke ciri2 nie kat i? HAHA


4 comments:

Dark Half said...

saya dah reply email awak.sorry for the late reply

Tuan-Belog said...

suke berdendam???
fuhhh...xleh miss r BW kt blog ni klu gtu...
kan tuan umah dendam plak...kehkehkeh...

ikiketetel said...

tuan-belog :kah kah kah.manyak lah .tade berdendam sebab tu de.HAHA.jangan takut :)

ikiketetel said...

dark half, okeyy :)