nenoneno ;)

March 16, 2012

mari baca! He propose me ^^,

assalamualaikum and hai! :) tehee. first of all, debaran RESULT SPM telah datang. phew. seriously gementar seh. I mean yeah rabu ni result tu akan keluar. 21st march 2012. yang gua tahu, gua dapat result, gua lari:20: berapa pun result gua, gua terima. gua dh buat ape yang gua mampu.HIHI. sebelum nie, gua lupe gak pasal result nak kua nie. tapi tapi, dah dekatkan.ramai je yang kecoh kecoh sana sini. nak tak nak gua terima tempiasnya:131: pffftt.turut merasa aura tu. doakan gua dan rakan rakan gua dapat result yang cemerlang okeyy?:9: amin :) okeyy enough talking about this.

okey mari cerita pasal tajuk itu pulak. tehee. blushing :face35: ah nak cerita. macam mana nak cerita yea? hmm okey. superarmy gua melamar guaa. woots woots. belive it or not? just continue readin' and you'll know the ending.ahaha :D


fuyohh fuyoohh. theres one night, gua textting ah dengan die. tehee. biasalah, adat couple:t:. act, takde topik sangat pon nak di borakkan. and and, gua rasa mamat nie memang tengah bosan. thn suddenly he send me, this.
p/s : text sebenar tak guna awak sya.
bahasa kami sahaja yang tahu :)
okeyy, dye sent text kat atas tu. riaksi biasa biasa jelah. gua rasa dia dah tahu jawapannye. lagik mau tanye.gedik seh. thn gua reply nie
p/s : text sebenar tak guna awak sya.
bahasa kami sahaja yang tahu :) 
Hihi. biasalah kalau ayat camtu keluar daripada sayaaaa :) saya brutal dan kasar. theres no doubt bout it. tehee. itu tabiat semula jadi gua. bila boleh berubah? insyaAllah suatu hari nanti. ahaha.lagi pun KAMI nie memang cakap kasar dan sempoi je.takde nak meleleh2 macam couple lain.romantik? biar kami jelah yang tahu kami ni romantik ke tidak. ahaha. ha masa ni lah cerita tu bermula. superArmy reply ni kat gua.

p/s : text sebenar tak guna awak sya.
bahasa kami sahaja yang tahu :) 

ahaha.nampak tak? nampak tak? :face2:  ha tu dia. that time, I was like 'tehell -_-?'' ahaha. alahhaih baru 18 dah dilamar yee.gua dah pernah cakap, kalau gua nak kawen at least gua mesti ada degree ta pun paling sadis diploma lah.kalau gua kawen masa ada diploma means gua dah betul betul gatal leteww.ahaha.tak kesah lah kahwin dengan siapa pun that time.kalau jodoh panjang dengan superArmy, Alhamdulillah.ahaha.gua memang berfikiran jauh sedikit.sikitlah~,~  and and gua dengan si epi ni baru je nak masuk 3tahun couple. dah sampai tahap melamar lamar cm nie. mesti member member gua yang baca nie terkejut gilakk :face50: well, sabarr. belum habis cerita lagikk :face5:
p/s : text sebenar tak guna awak sya.
bahasa kami sahaja yang tahu :) 

gua reply ni je kat dia.gatalkan.ahaha and gua saja mengajing die sikit:face66: muahahaha :D pfftt -.- ayat gua pulak memang kasik potong stim. sebab gua tahu jawapan seterusnye.hihi :) tengok tengok tengok!!.

p/s : text sebenar tak guna awak sya.
bahasa kami sahaja yang tahu :)
I was like, erkkk kenapa aku perlu bagi duit hantaran seh??:15:dah agak dah mesti sigemuk nie nak kena kan gua. muahahaha :face42: gua kenal lu bukan sehari dua lahai. pfftt. kalau perempuan lain, lu memang dah kena nie. confirm. perempuan, memang tak suka mereka di permainkan. tapi gua peduli ape seh. ta heran. wekk. well, ini lah salah satu cara kami bergurau. pfftt.

orang mesti cakap kita orang ni sadis. who cares? cara kami, kehidupan kami, kami yang lalui liku likunya pun :face19:

okeyy, the end of the story die bukan pun melamar gua.ahaha.cerita gua macam die melamar gua kan.huhuhu *gelak gedik* saje je kasik korang nebes sikit. wee:w::50:

p/s:sipenasihat banyak mendengar nasihat gua.TERIMA KASIH
p/s: gua brutal, but still im just a girl.:95:
bye.

2 comments:

♔Lady Ainaa♔ said...

atototo...sweetnyew you all..jeles lak!! ahakx....hehehee.. semoga bhgia hingga ke syurga..amin...

And, semoga keputusan SPM gempak..redha je dengan segalanya..hehehehe... berdoa byk2....

ikiketetel said...

ahaha. mano ade sweet eh kak. tehee. eh thanks and amin. hoo :)

result, hihi. memang redha pun meh :) thanks