nenoneno ;)

December 9, 2010

teeeeet.


saya kuat, saya gengster.
yup! no doubt bout it.
saya makan H A R I M A U!ahaha.
bergaduh tu mmg da jadi tabiat aku.kalau orang tak cari pasal ngn aku. mmg aku akan cari pasal ngn semua orang .HAR HAR.

perempuan di UNITEN jgn nak menggatal dengan boyfren aku.
nak rase girlfight ngn aku? menyesal kau nanti.langkah mayat aku dulu.HUH

p/s:epi, kalau ade girl nak ngurat you, suruh dye bace post nie dulu.HAHA

2 comments:

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

ikiketetel said...

yups.brader nie gila awesome.dah baca dah blog dye.thx ea bg tao :)